Kålen ribbes og skylles omhyggeligt

DSC_33190001

Nu skal det gøre godt med grønkålssuppe – sagde Sørøveren forleden dag.

Dampende hed, fyldig og med vinterkål fra køkkenhaven.

Du trænger også til kål – afgjorde han med et enkelt blik.

Og det ved jeg ikke, hvordan man kan.

Måske trænger alle bare.

DSC_33870001_1

Det eneste, der stod tilbage, var pletter med hønsekødssuppe.

Lørdag til dig
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

5 svar til Kålen ribbes og skylles omhyggeligt

  1. Anne Folehave siger:

    Nogle er hurtigere end andre. Nogle har andet end grønkål, at se til nu og da. Nogle bliver ind imellem overhalet både inden og uden om. Nogle lever vel med det.

  2. Kirsten Jensen siger:

    Tænk på alle de fine gule æggeblommer I får 🙂 Her er det rådyrene der har ædt både grønkål og persille. Heldigvis fik jeg frosset en stor portion grønkål ned i efterårs, så suppen er reddet. En vinter uden grønkålssuppe, det går virkelig ikke, selvom hønsekødssuppe også er godt. Varme suppehilsner fra

    fru Jensen
    Gudhjem

  3. Uglemor siger:

    Hønsekødsuppe smager da også bedre end kål!

  4. frukat siger:

    Det samme her. Nogle er blevet bekendt med tag- selv- buffet konceptet….

  5. Conny siger:

    Høns ved også, hvad der er godt 🙂

Der er lukket for kommentarer.