Bryllup på gården

Hvis I vil holde jeres bryllup på Brandbygegaard:

Vi har indtil flere skønne steder, der egner sig til udendørs vielse. Herefter kan festen fortsætte i gårdens gamle trælade. Laden er uopvarmet og stor – den egner sig derfor kun til sommerbryllupper for mindst 50-60 gæster. Der er rigelig med udendørs plads, havemøbler og masser af græsplæne til en rar dag. Derudover kan brudeparret med følge være blandt dyrene, kigge på køkkenhaven og drivhuset, hvor maden kommer fra eller se på vinmark og æbleplantage, som giver råvarerne til vores vinhus og dermed til de serverede vine ved brylluppet.

Helt overordnet – alle varer der indgår i maden eller serveres som drikkevarer er af økologisk oprindelse; så vidt muligt er de skabt her på gården. Såvel mousserende æblevin som rosé, øl, rødvin, cider, sodavand, portvin, æblemost og gin samt øvrig spiritus er fra eget vinhus/bryghus. Vinhuset Kvist & Vitus (det er os) er i øvrigt leverandører til flere restauranter nævnt i guide Michelin. At spise og drikke på Brandbygegaard er en autentisk oplevelse – en unik helhed.
Efter eventuel vielse på gården er der eftermiddagsreception. I den spiselige afdeling anretter vi et bord med kager herunder bryllupskage, hjemmelavede salte småserveringer eller andet efter aftale.

I drikkevareafdelingen skænkes mousserende æblevin eller mousserende rosévin som velkomst. Derudover kan der være kaffe, te, kold fadøl og gårdens sodavand på hanerne, samt rødvin, hvidvin, drinks, cider og æblemost.

Til receptionsdelen dækkes der ikke op, fordi bordene allerede er dækkede og står klar til middagen, så der sættes stabler af kagetallerkener, kaffekopper og glas frem, og så forsyner gæsterne sig selv og sætter sig, hvor de vil – forhåbentlig udendørs i alle havemøblerne. Skulle vejret mod forventning være regnfuldt, kan vi tage havemøblerne ind og sætte dem i enden af laden.

Til middagen er vi klar med følgende i baren – drinks, rødvin, hvidvin, cider, mere fadøl, hjemmelavet sodavand og æblemost samt selvfølgelig vand på bordene.

Så er der middagen – forretten tallerkenanrettes og serveres ved bordene.
Hovedretten anrettes og serveres på delefade ved de enkelte borde. Det giver mere ro og tryghed end buffet. Vi er lige dygtige til det vegetariske køkken som til madlavning med fisk og andet kød, og menuen aftales efter ønske. Fisk og kød indkøbes med ophav i ordentlige forhold – økologisk kød og fisk fanget med skånsomme redskaber.
Desserten tallerkenanrettes eller serveres på delefade ved de enkelte borde.
Som drikkevarer tilbydes tillige søde dessertvine og/eller eau de vie, udover at der serveres kaffe/te til desserten.
Natmaden tilpasses efter ønske.
Pris pr. kuvert inkl. reception, middag, natmad og alle drikkevarer undervejs 1200,- kr.

Der er fest, sålænge I orker og teltplads til de overnattende. Lyden er særlig fin i laden, så der er alle muligheder for at arrangere et band eller andet. Det er op til jer. Efter kl. 02 skal musikken nogle decibel ned.

Næste morgen kan vi arrangere morgenmad til de vågne – den kommer til at stå på æg, brød/bagværk, kaffe/te, marmelade m.m.
Pris pr. morgengæst 95,- kr.

Desuden:
I tager jer af at vælge og hyre musik efter behov.
Vi har et stort udvalg af hyggeligt gammelt porcelæn/service samt glas til opdækningen, men alt det pyntelige med duge, vaser/blomster og store sangskjulere overlader vi til jer at klare, så bordene bliver, som I ønsker jer dem.

Send en mail til os på sk@detlillevineri.dk hvis I har en forespørgsel på bryllup.

2 svar til Bryllup på gården

  1. Pingback: Bryllupper på gården | Beretninger fra et autentisk landbrug

  2. Pingback: Foredrag om fødevarer | Beretninger fra et autentisk landbrug

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.