Bryllup på gården

Hvis I vil holde jeres bryllup på Brandbygegaard:

Det er muligt at blive gift i kirke, på rådhus eller andet og derefter fejre videre på Brandbygegaard, men vi har også flere skønne steder, der egner sig til udendørs vielse. Bryllupsfesten finder sted i vores nyistandsatte charmerende bindingsværkslade. Arbejdet på bygningen er igangværende og vi er først klar til at tage imod besøg/bryllupsmøder i slutningen af maj 2024.

Alt, der indgår i maden eller serveres som drikkevarer, er af økologisk oprindelse; så vidt muligt er råvarerne skabt her på gården. At spise og drikke på Brandbygegaard er en autentisk oplevelse – en unik helhed.

Efter vielsen er der reception fra kl. 15-17. I den spiselige afdeling anretter vi et bord med hjemmelavede salte småserveringer og lidt sødt. I er meget velkomne til at medbringe en bryllupskage – så skal vi sørge for service. I drikkevareafdelingen skænkes bobler til velkomst og derudover serveres kaffe, te, gårdens æblemost og vand.
Receptionen foregår stående og/eller siddende udendørs i havemøblerne.

Vi sørger for opdækning af bordene dagen inden brylluppet. Hvis I har særlige ønsker til bordpynt eller buketter, er der mulighed for at komme og tilføje elementerne fra kl. 16-18 dagen før.

Bryllupsmiddagen begynder kl. 17.30 og som drikkevarer serveres hvidvin, rødvin og dessertvin. I baren er der desuden cider, fadøl, æblemost samt sodavand.
Forretten tallerkenanrettes og serveres ved bordene.
Hovedretten anrettes og serveres på delefade ved de enkelte borde eller som buffet alt efter ønske. Vi er lige dygtige til det vegetariske køkken som til madlavning med fisk og andet kød, og menuen aftales forud og vil afhænge af sæsonen. Fisk og kød indkøbes med ophav i ordentlige forhold – økologisk kød og fisk fanget med skånsomme redskaber.
Desserten tallerkenanrettes eller serveres på delefade ved de enkelte borde.
Efter desserten stilles kaffe og te frem i baren og der serveres drinks.
Natmaden tilpasses efter ønske.

Der er lydanlæg til rådighed for afspilning af musik og I er velkomne til at hyre liveband ind, hvis det ønskes.
Festen slutter kl. 02 af hensyn til naboerne. Vi kan stille en græsmark til rådighed for overnatning i telte m.m. og næste dag må pladsen være ryddet kl. 11.

Om sommeren er der en del mere forarbejde, fordi udendørsarealer, havemøbler m.m. skal klargøres og derfor er der prisnedsættelse på bryllupsfester i vinterhalvåret.

Bryllup i perioden 1. maj. til 30. september:
Pris pr. kuvert inkl. reception, middag, natmad og alle drikkevarer undervejs 1495,- kr.

Bryllup i perioden 1. oktober til 30. april:
Pris pr. kuvert inkl. reception, middag, natmad og alle drikkevarer undervejs 1195,- kr.

Vielse på gården: Tillæg på 5000,- for klargøring, opstilling af siddepladser, træk af strøm m.m.

Send en mail til os på sk@detlillevineri.dk hvis I har en forespørgsel på bryllup. Vi afsætter kun få datoer til bryllupper i løbet af et år for at kunne give en nærværende og særlig oplevelse hver gang. Alt er optaget i 2024, der er få muligheder i 2025 og mere frit i 2026. Ovenstående priser gælder i 2025.

2 svar til Bryllup på gården

  1. Pingback: Bryllupper på gården | Beretninger fra et autentisk landbrug

  2. Pingback: Foredrag om fødevarer | Beretninger fra et autentisk landbrug

Skriv en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.