Bryllup på gården

Hvis I vil holde jeres bryllup på Brandbygegaard:

Vi har indtil flere skønne steder, der egner sig til udendørs vielse. Herefter kan festen fortsætte i gårdens gamle trælade. Laden er uopvarmet og stor – den egner sig derfor kun til sommerbryllupper for mindst 50-60 gæster. Der er rigelig med udendørs plads, havemøbler og masser af græsplæne til en rar dag. Derudover kan brudeparret med følge være blandt dyrene, kigge på køkkenhaven og drivhuset, hvor maden kommer fra eller se på vinmark og æbleplantage, som giver råvarerne til vores vinhus og dermed til de serverede vine ved brylluppet.

Helt overordnet – alle varer der indgår i maden eller serveres som drikkevarer er af økologisk oprindelse; så vidt muligt er de skabt her på gården. Såvel mousserende æblevin som rosé, øl, rødvin, cider, sodavand, portvin, æblemost og gin samt øvrig spiritus er fra eget vinhus/bryghus. Vinhuset Kvist & Vitus (det er os) er i øvrigt leverandører til flere restauranter nævnt i guide Michelin. At spise og drikke på Brandbygegaard er en autentisk oplevelse – en unik helhed.

Efter eventuel vielse på gården er der eftermiddagsreception. I den spiselige afdeling anretter vi et bord med kage f.eks. bryllupskage, hjemmelavede salte småserveringer eller andet efter aftale. I drikkevareafdelingen skænkes mousserende æblevin og/eller mousserende rosévin som velkomst. Derudover serveres kaffe, te, øl, cider, æblemost og vand.
Til receptionsdelen dækkes der ikke op, fordi bordene allerede er dækkede og står klar til middagen, så der sættes stabler af kagetallerkener, kaffekopper og glas frem, og så forsyner gæsterne sig selv og sætter sig, hvor de vil – forhåbentlig udendørs i alle havemøblerne. Skulle vejret mod forventning være regnfuldt, kan vi tage havemøblerne ind og sætte dem i enden af laden.

Til bryllupsmiddagen er vi klar med følgende i baren – drinks, rødvin, hvidvin, cider, øl/fadøl og æblemost samt vand.
Forretten tallerkenanrettes og serveres ved bordene.
Hovedretten anrettes og serveres på delefade ved de enkelte borde eller som buffet alt efter ønske. Vi er lige dygtige til det vegetariske køkken som til madlavning med fisk og andet kød, og menuen aftales forud. Fisk og kød indkøbes med ophav i ordentlige forhold – økologisk kød og fisk fanget med skånsomme redskaber.
Desserten tallerkenanrettes eller serveres på delefade ved de enkelte borde.
Som drikkevare tilbydes sød dessertvin i form af portvin og der stilles kaffe/te frem i baren i forbindelse med desserten.
Natmaden tilpasses efter ønske.
Pris pr. kuvert inkl. reception, middag, natmad og alle drikkevarer undervejs 1295,- kr.

Der er fest, så længe I orker og teltplads til de overnattende. Lyden er særlig fin i laden, så der er alle muligheder for at arrangere et band eller andet. Det er op til jer. Efter kl. 02 skal musikken nogle decibel ned.

Næste morgen kan vi tilbyde morgenmad til de vågne i tidsrummet kl. 10-11. Morgenmaden rummer nybagt brød, kaffe/te, ost, smør, marmelade m.m.
Pris pr. morgengæst 125,- kr.

Desuden:
I tager jer af at vælge og hyre musik efter behov.
Vi har et stort udvalg af hyggeligt gammelt porcelæn/service samt glas, vi stiller frem til opdækningen, men alt det pyntelige med duge, vaser/blomster og store sangskjulere overlader vi til jer at klare, så bordene bliver, som I ønsker jer dem. Vi sørger for, at laden er klar dagen inden brylluppet, så I og jeres familie eller venner kan hygge jer med at dække borde og skabe forventningens glæde til bryllupsfesten.

Send en mail til os på sk@detlillevineri.dk hvis I har en forespørgsel på bryllup. Vi afsætter kun få datoer til bryllupper hvert år – alt er optaget i 2022 og 2023, så vi skal frem til 2024 for at finde en ledig bryllupsweekend. Ovenstående priser gælder i 2024.

2 svar til Bryllup på gården

  1. Pingback: Bryllupper på gården | Beretninger fra et autentisk landbrug

  2. Pingback: Foredrag om fødevarer | Beretninger fra et autentisk landbrug

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.