Bryllupper på gården

Så snart sommerrestauranten var afsluttet, gik vi i gang med forberedelserne til det kommende arrangement – et bryllup på gården.

Hvert år tager vi ganske få bryllupper ind i kalenderen. Et bryllup er en stor opgave at løse, fordi det er nogles livs fest. Vi gør os al mulig umage med, at det netop bliver sådan.

I år gav pandemien ændringer i mange menneskers planer og muligheder, også her, og derfor ligger det hele lidt tæt nu, hvor den slags er tilladt igen. Men som nævnt – gården skal pudses og poleres, diverse sager skal klargøres og der skal bages kager, også en bryllupskage.

Imens gror ukrudtet videre i køkkenhaven, men før eller siden når jeg til at tage mig af den. Også.

Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.