Foredrag om fødevarer

De seneste dage har jeg arbejdet på et foredrag, der skal holdes for mennesker, som beskæftiger sig med ernæring. Indlægget er af et par timers varighed og handler mest af alt om fødevaresystemet; tilblivelsen af det vi spiser, påvirkningen af vores omgivelser – både insekter, husdyr, medmennesker, vand, klima osv. samt – ikke mindst – brugbare forslag til gavnlige valg, når indkøbskurven skal fyldes.

I dag flytter Sørøver-bror ind, og vi tager til Sjælland for at underholde, men inden da skal der gøres klar både ude og inde, så det bliver rart at passe gården.

Hvis din forening, arbejdsplads eller lignende også ønsker at høre mere om det, vi spiser, er det Arte, som står for booking af mine foredrag. Det frigør kostbar tid til kontrolbesøg, e-boks, udfyldelse af skemaer, indberetninger, statistik, redegørelser, opgørelser plus det øvrige nødvendige i et landbrug.

Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.