En klassisk af-det-der-nu-er-menu

DSC_54320001

Det blev mørk aften, inden grisene nåede frem i går.

Der måtte monteres midlertidigt lys i Grisebo, så indflytterne kunne finde vej.

Her til morgen er alle talt, og det stemmer stadig.

Udover betagede blikke på dyrene skal dagen bruges til madlavning.

Der er familiefødselsdag, og vi har lovet at lave maden.

Af det der nu er – som altid.

Og der er rigeligt i både køkkenhave, drivhus og viktualierum. Stadig masser af råvarer, for ingen efterårsfrost har ramt her.

Endnu.

Må din dag blive bedst
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.

Et svar til En klassisk af-det-der-nu-er-menu

  1. Johs. Thomsen siger:

    En Pige, som dandser, hun virker i sit Kald. siger Heiberg i sine ​Poetiske Skrifter(​VII.362)
    kh

Der er lukket for kommentarer.