Hvis du vil høre Rosamund Young

Søndag var der tidlig afgang til togstationen, for det var allerede omkring Bogforums åbningstid, underholdningen skulle begynde.

Jeg havde ikke helt styr på, hvor noget var – hverken metrostationerne, Bella Centeret eller scenen, men ved at følge folkestrømmen lykkedes det at finde vej. Nogle gange går den slags godt, andre gange ender man i Bilka.

Der var tid til at hilse på Rosamund og hendes mand, udveksle bøger og meninger, inden det blev mere alvorligt.

Faktisk blev kun emnerne mere alvorlige, stemningen holdt sig varm og hjertelig.

Hvis du har tid og lyst, kan du se og høre optagelsen af den 20 minutter lange samtale lige her:

Det kom sikkert til at virke lidt uhøfligt – set udefra – at der ikke var ansigter vendt mod publikum; vi opførte os nærmest, som om der ikke var andre. Men Rosamund fortalte om nødvendigheden af, at vi sad tæt, og at hun kunne se mit ansigt, mens jeg talte – for at kunne høre.

Derfor den fastlåste position
Lone

P.S. Tak for billeder til Anna min Anna

P.P.S. Tak fordi du spørger. Der står “May the forest be with you”.

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.