Foredrag

Måske har du brug for et foredrag eller et debatindlæg om tilværelsen på landet, madkultur, fødevarer, livskvalitet, autenticitet, landbrug, genmisbrug, grundvand, medicinforbrug i husdyrproduktionen, manglende etik indenfor førnævnte eller lignende.
Da kan jeg bookes gennem Arte – https://artebooking.dk/lone-vitus-lone-landmand/

DSC_28500001

Her kan du læse om et foredrags mulige indhold:

Lone Landmand – foredrag/debat/samtale – varighed 1½ – 2 timer.

Om tilværelsen på Brandbygegaard – et alternativ til den nuværende form for landbrug og dettes værdisæt. Livsform, værdier, afgrøder, husdyr og omgivende, voksende natur – helheden med andre ord. Foredraget følges af stemningsfyldte fotos af afgrøder, dyr og omgivelser.
Formålet er blandt andet at give tilhørerne et indblik i en verden, hvor det er lysten og kærligheden til jorden, og alt det den kan give, der driver værket, frem for materialistiske goder og pensionsordninger. Der fortælles om, hvordan de nødvendige penge tjenes, om etiske overvejelser, og der sættes fokus på prioriteringer i valget af livsstil og omkostningerne i form af økonomisk usikkerhed.

Der kan under foredraget stilles spørgsmål og debatteres.

Faglig baggrund – mejeriingeniør, agrarøkonom og merkonom i økonomistyring. Har tidligere undervist i mikrobiologi, statistik og levnedsmiddeltoksikologi, været konventionel landmand med svineproduktion og plads i Danish Crowns repræsentantskab, er nu økologisk landmand, vinmager og forfatter.

I november 2015 modtog Lone kulturprisen Den gyldne Grundtvig.
“Lone Landmand, får prisen for, gennem sit vedholdende, engagerede og indsigtsfulde arbejde med at formidle vigtige og aktuelle spørgsmål om bæredygtighed og grøn omstilling på en folkelig, skarp og vedkommende facon, at bidrage til den folkelige oplysningstradition og kultur, som den danske folkehøjskole udspringer af,” udtalte formand for komiteen bag Den gyldne Grundtvig, Bo Klindt Poulsen.
Tidligere modtagere af Den gyldne Grundtvig er blandt andre Ebbe Kløvedal Reich, Martin Krasnik, Benny Andersen, Johannes Møllehave, Niels Højlund m. fl.

Lone har desuden modtaget prisen som årets Frie Fugl 2016 og som årets meningsdanner af Dyrenes Beskyttelse, sammen med Søren, i 2014.

DSC_28600001

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.