All inclusive jazz-ekstravagance med Jan Harbeck og Live Jive Jungle d. 17/6 2023

Som du nok allerede ved, så lavede vi i efteråret en crowdfunding til støtte for vores kulturhus og brænderi drevet af egne solceller. Én af de ting, man kunne støtte med, var købet af billetter til en all inclusive støttefest. Nu er det store solcelleanlæg leveret på gården og i næste uge vil vi begynde at lægge det op på taget af træladen – lige der, hvor vores fest kommer til at løbe af stablen, og forstå det hvem der kan, men der er faktisk stadig billetter at få.

Hvordan kommer sådan en fest til at foregå, tænker du måske? Jo, ser du – vi åbner porten fra kl. 17.30 og her vil man blive udstyret med et glas sprudlende velkomstbobler. Hvis man har lyst, kan man så spankulere rundt på gården, hilse på dyrene, gå en tur til søen via den snoede sti i Grundtvigs skov, betragte Lones fantastiske køkkenhaver, drivhuse osv. – løber glasset tørt, ja da kan det genfyldes så ofte, som du ønsker. I øvrigt skal det lige tilføjes, at vi naturligvis har alkoholfri alternativer til dig, der vil holde lidt igen med alkohol – Lones mousserende hyldebrus, gårdens æblemost. Det bliver én af de få gange i år, gården er åben for vandrende gæster.

Omkring kl.18.30 vil vi kalde til bords. Vi dækker op på de store kabeltromler og med en grundig fyldt bar bemandet med kompetent personale vil gårdens dejlige drikkevarer flyde fra fad og flaske – du kommer ikke til at mangle noget. Det gør du heller ikke fra et overdådigt buffetbord, hvor alt det bedste fra køkkenhaverne og drivhusene finder vej i et utal af retter. Lone vil herefter stå for en dejlig dessert, ledsaget af et lille glas æbleportvin. Mens du sunder dig efter middagen, vil kaffen blive stillet frem i baren og naturligvis et stykke sødt til kaffen. Hertil vil der desuden være mulighed for et glas af vores fine æblebrandy eller af gårdens grappa.

Kl. 20.30 spiller Jan Harbeck og hans enormt kompetente Live Jive Jungle op til fest. Om du tager din stol med op mod scenen eller hellere vil stå og svinge med er helt op til dig. Én ting er sikkert, der bliver tryk på og det bliver ikke nemt at sidde stille. I pausen kan glassene fyldes og danseskoene få lidt ro, inden den sidste del koncerten.

Når koncerten er slut, holder vi baren åben til en sidste drink og takker af omkring kl. 23.

Overnatning er som altid en mulighed til vores arrangementer i eget telt, camper, campingvogn eller hvad man nu vil byde sin møre krop efter alletiders fest. Adressen er Brandbygegaard, Alrøvej 77, 8300 Odder. Billetter findes HER.

Vi er umådeligt taknemmelige for al den opbakning, der strømmer i retning af os og gården og vi glæder os til at feste med dig og jer!
Lone & Søren

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.