Kom til bogfest i 8300 Odder!

På lørdag d. 25. marts kl. 10-17 sker der noget epokegørende og stort i Odder – der er bogfest!
Det er et helt nyskabt tiltag og Søren Sørøver og jeg ser frem til at deltage i festdagen for litteraturen. Den slags sker ikke bare af sig selv, der skal lægges tid, energi og omhyggelige tanker i foretagenet og de gode folk på biblioteket har arbejdet med arrangementet siden maj måned sidste år. Det fortjener de anerkendelse og tak for. Tak.

Indholdet er lokalt, men invitationen er national. International, hvis det skal være. Det er hensigten at sætte fokus på den mangfoldighed af forfattere og forlag, som findes (selv) i én af Danmarks mindste kommuner. At litteraturen findes alle steder, trives alle steder og er med til at få mennesker til at trives alle steder.

Romanforfattere, børnebogsforfattere, kogebogsforfattere, digtere, faglitterære forfattere, forfattere til biografier, krimier, have- og vinbøger – ikke færre end 27 lokale forfattere, 5 forlag og 2 boghandlere bidrager til bogfesten. Dagen igennem er der oplæsninger, interviews og foredrag med forfatterne og hvis du selv går og drømmer om at skrive, kan du møde vores gode venner forfattertvillingerne Søren og Morten Ellemose, som står for en (gratis) skriveworkshop. Find hele det interessante og bevidsthedsudvidende program lige her: https://www.bibliotek.odder.dk/arrangementer/voksne/8300-bogfest-0

Der er ikke kun næring til dit indre tankeliv, biblioteket har sørget for både food-truck, en kaffe-truck og en vinbar, for det bliver aldrig en rigtig fest, hvis man mangler jordisk føde. Forplejning må gæsterne selv betale for, men adgangen til selve bogfesten er gratis. Sikke et tilbud!

Søren Sørøver og jeg er der både som forlag og forfatter (med forfatterinterview kl. 12.30-12.50) og det vil glæde os inderligt, hvis du har tid og lyst til at dukke op i løbet af dagen og hilse på.

Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.