Nabo

Da Sørens Sø blev færdig i 2018/2019, fik en enkelt opgravet sandbunke lov at blive liggende i vandkanten op mod den gamle skov. En grævling var flyttet ind og så flytter man ikke på den. Sidenhen har boet, som er underjordisk på sin egen overjordiske måde, været ledigt i perioder, så optaget igen, haft besøg af ræv, gravænder m.fl. og af og til har vi været i tvivl om, hvorvidt der overhovedet var nogen i gangsystemet.

Denne vinter har været præget af ny aktivitet – sandflytning i større omfang, nye stier til og fra samt nye ind- eller udgange. Tydelige poteaftryk har der derimod ikke været mange af. Den nuværende nabo til os kunne ligeså godt være en ræv, som en mårhund, men man håber altid på en grævling.

I går aftes på dagens sidste hundeluftning satte vi vildtkameraet op i skovbrynet lidt fra en indgang i bakken. Det er en grævling, der bor ved søen!

Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.