Sidste dag i crowdfundingen

Så er det allersidste chance for at støtte op om vores crowdfunding i Coops Klimafunding for denne gang. Crowdfundingen løber dagen ud og bliver der ikke støttet mere, kommer vi stadig umådeligt stolte i mål. Vi har nemlig nået 150% af det beløb, vi søgte. Som du måske husker, samler vi til bunke til et fantastisk brænderi og en masse solceller til at lave strøm til det.
150%! Så har de jo allerede mere, end de har brug for, tænker du måske. Men nej, mine damer og herrer. Anlægget koster pænt meget mere end det søgte beløb i crowdfundingen. Det, vi går efter med sådan en model, er naturligvis økonomisk støtte, men langt hen ad vejen er det også for at lodde stemningen og se, om der er interesse for et brænderi med det mindst mulige klimaaftryk, og spiritus i udsøgt kvalitet lavet af ambitiøse idealister. 

Og det må der siges, at der er. Derfor er vi ikke kun stolte af at sende en masser flasker afsted, men også af opbakningen. I disse dage, uger, måneder og år arbejder vi på det, der bliver vores nye kulturhus og brænderi. Det er en fantastisk oplevelse at se det hele vokse ud mellem hænderne på os, og mens jeg står derude og tilpasser et stykke træ, så kan jeg allerede mærke stemningen, når jazzen flyder fra scenen og flaskerne klirrer i baren. Det her bliver helt ud over det sædvanlige og vi glæder os inderligt til at byde jer velkomne, når tiden kommer.

Indtil da, hvis du lige står og mangler en flaske gin, æblebrandy eller cider, trænger til en smagning eller en fest, eller du har tålmodigheden til at blive fadder for en fadandel, så er der lige nogle få aftentimer at løbe på.
Følg linket! https://crowdfunding.coop.dk/project/1649/description

Herfra skal der lyde en kæmpe tak for al den støtte, der er kommet ind gennem de seneste par måneder. 

Søren Sørøver

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.