Ny hundekurv

Dagmardyret og Albert har et stykke tid stået for tur til nyt underlag i hundeafdelingen. Den slags er dyrt, uanset om det kommer fra byggemarkeder eller kæledyrsbutikker. Særlig dyrt til to hunde, som skal kunne ligge sammen.
I går, lige inden lukketid, kastede vi os ind ad døren i den lokale genbrugsbutik og erhvervede en sofa til den nette sum af 50 kr. Tydeligvis fra et hjem uden husdyr. Nubuck. Og som Søren siger, så kan Dagmar og Albert bruge en del tid på at stryge overfladen i samme retning. Det ville jeg gøre.

Har de også storskærm i bryggerset, tænker du måske.
Nej, det har de ikke.

Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.