Forlagshundene holder gulvet varmt

I går var planen for i dag, at jeg skulle male forlagslokalet. Vejrmeldingen var velegnet til indendørs arbejde, vægge og loft vasket ned og energiniveauet på forventeligt novemberniveau. Alt tegnede til en penselslæbende tirsdag, men mandag skrev Søren Sørøver et indlæg om oprydningssalg på boglageret og det ændrede målsætningen. Gevaldigt.

I morges gik vi i gang med at tælle bøger op i håb om at kunne indfri alle bestillingerne. Det lykkes. Efter dyrefodring, hundeluftning plus diverse gik jeg i gang med at skrive en kort hilsen/signere hver bog og nu efter aftenfodring og endnu en hundeluftning er jeg ved at være i gennem stakkene. Det er i hvert fald så tæt på…
En stor del af tiden har Søren Sørøver forsøgt at få pakkesystemet til at fungere og nu er han gået i gang med at udskrive bestillinger og pakke dem én for én. Lige straks tilslutter jeg mig det arbejde.
Der er kun 8 (fuldtallige) romanbogpakker tilbage i butikken og 19 eksemplarer af Mad vs. Fødevarer – de øvrige titler er der stadig nok af, hvis du for eksempel vil sikre dig en billig/gratis mandelgave, konfirmationsgave eller lignende – find den her. Vi kommer ikke til at genoptrykke titlerne, når de er udsolgt. Alting har en tid, sin tid, og vi bevæger os videre.

Og nu til det jeg egentlig ville – TAK.
TAK for alle de hjertevarmende beskeder, gode ord og opbakningen. Det hele bliver i os.
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.