Tomaterne modner

Nå.
Nå, må være det rigtige at starte med. Nå, kan man også sige, når man sidder bag gardisetten og kigger ud på gadelivet. Nå nå, hvis man er heldig at have fået havnebænken, hvor fiskekutterne lægger til.
Nå… er altid en åbning, aldrig en afslutning.

Nå, kan gøre det. Også når man bare starter efter længere tids tavshed. Måske sidder du allerede og triller tommelfingre, forventer ikke mere og det skal du få. Det mest bemærkelsesværdige, der er sket her siden sidst, er, at flere tomater er modnet. Dag for dag skifter skallerne fra grøn til gul, orange eller rød. Der er så mange tomatsorter, så mange muligheder.

De har gjort det og gør det stadig, mens Søren Sørøver og jeg har taget os af et velvoksent bryllupsarrangement. Sådan ét, der er længe i støbeskeen, en uge i intens forberedelsesfase og et døgn i fuldstændig fokus. Takket være familie og venners uvurderlige hjælp lykkedes det hele og det er den slags fine oplevelser, vi arbejder på. Et bryllup er en livsfest, sådan én som bliver siddende i brudepar og gæster for eftertiden.

Men også i os
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.