Blæsten falder på et fugtigt sted. Lige nu er Søren Sørøver og jeg i gang med årets sommerrestaurant Stedbunden og der skal vaskes og tørres duge samt stofservietter. Det er nemmest at håndtere, hvis jeg får vasket hver aftens linned den efterfølgende dag, så mængderne ikke tårner sig op med ugens fremgang. På de to lukkedage, mandag og tirsdag, indfinder min mor sig i rullestuen og får alt stof glat igen til kommende brug. Efterhånden råder vi over – måske – Østjyllands fineste samling af damaskduge og servietter, så gæsterne kan glæde sig over stofligheden her på stedet. Det er arveduge og genbrugsfund af fineste slags og i stort antal, så der er til alle åbningsdage.
Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu.
Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse.
Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...