Sommernummeret af magasinet Gastro

Vi er lidt sent ude med budskabet, men du kan stadig nå at anskaffe denne måneds udgave af magasinet Gastro – hvis altså du har interesse for madlavning.

Der er ikke mindre end 8 sider med tekst og opskrifter her fra gården; nok til en vidunderlig sommermiddag og rar læsning.

Det er en vegetarisk omgang og der kan plukkes og nøjes med udvalgte elementer, så det ikke bliver alt for ambitiøst til en helt almindelig ualmindelig sommeraften.

Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.