Få billetter til spisning på gården

Der er kommet tre billetter til salg i vores ellers udsolgte sommerrestaurant. Det er lørdag d. 23. juli, hvis du har tid, lyst og lejlighed til at tage på landet.

https://www.odderbilletten.dk/arrangementer/13171/sommerrestaurant-paa-brandbygegaard/

Ellers er (indtil videre og man ved aldrig og alt det der) årets eneste chance for et måltid tilberedt af gårdens nyhøstede råvarer og nydt med ledsagende drikkevarer fra ditto sted, når Sørøveren og jeg går i køkkenet på lørdag og laver mad til arrangementet med Trio col Basso. Der er endnu ledige billetter, ikke mange, men dog muligheder og du finder også dem og beskrivelsen på Odderbilletten:

https://www.odderbilletten.dk/arrangementer/13519/nordiske-toner-paa-brandbygegaard/

Vi glæder os!
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.