Fra det ene til det andet

For øjeblikket zigzagger Søren Sørøver og jeg mellem opgaverne. Det nye hus mangler stadig en håndsrækning på forskellige områder, men samtidig står forårsarbejdet i fuldt flor. For at mindske fornemmelsen af at forsømme og være bagud tager vi en halv dag på huset og den anden halvdel på gården. En halv arbejdsdag er ca. 6 timer og derfor bliver det også til noget.

I denne uge har vi sat træloft op i stuen indimellem udplantning, klargøring af jord, lugning, såning, etablering af nyt espalier, udmugning, opbinding, pasning af vejbod, forberedelser til maj måneds arrangementer plus det løse.

Loftsmæssigt er der ét rum tilbage og det regner vi med stort set at få has på i dag.

Så det hele går fremad.
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.