Nye tider, nye dyr

I dag har vi skulket fra arbejdet på det nye hus. Vejret var strålende, næsten forårsagtigt, musvitten filede sin forførende melodi og Søren Sørøver og jeg besluttede, at en udendørs arbejdsdag var på sin plads. Gården skal også passes.

For nogen tid siden døde tillægsgeden Tue, ganske udramatisk – den ene dag gik han og græssede, den næste stod han bare ikke op. Indhegningen med det fine Lille Virgil hus er således blevet ledig og nu klargør vi det hele.
Der var et igangværende arbejde med at sætte nye egestolper og udvide indhegningen, som (næsten) blev fuldbragt i dag – det er så meget nemmere, når al gammel hegnstråd kan fjernes og ny kan trækkes, uden at man samtidig skal holde dyr inde med tom luft og håndtegn.

Huset blev muget ud og rengjort, gamle stolpehuller blev fyldt op, så ingen får benene i dem og der skal laves ny besøgsvenlig låge. På lørdag – hvis alt går vel, henter vi 3 længe ventede beboere til gården og du kan godt glæde dig til at se billeder af dem!

Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.