Roligt fremad

Hver eneste dag går det fremad med huset. Ikke hurtigt, men fremad.

Vi måtte udsætte indblæsningen af papiruld over loftet, fordi det pludselige vejrskifte før nytår medførte så meget kondens på materialerne, at arbejdet med at færdiggøre loftet blev afbrudt.

Nu er det hele tørt og i gang igen, udsynet til spærene er forsvundet og den anden halvdel af huset er godt på vej til at have et stabilt loft, der kan bære isoleringsmaterialet.

Den helt hårde kulde for fingre, krop og tæer er væk, men det er stadig så koldt, at man kun opholder sig i huset for at bestille noget.

Så det gør vi.
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.