Julegaver fra Det Flydende Forlag

Det er pivkoldt derude. Tillægsgeden Tue spenderer det meste af sin tid i Lille Virgil huset, mens han håber på, at vinden vil blæse endnu et af platanens store blade ind i indhegningen. En lille ekstra mundvandsfrembringende snack. Herinde i det, om ikke varme, så lune, stuehus ses til, mens de korte dage stormer forbi. Lige om lidt er det jul og det kan heldigvis godt mærkes i det lille forlag. Ikke at det ligner det vanvittige bogpakkeri, vi oplevede sidste år, da vi lavede udsalg op til jul – det er også meget at forvente, men butikken begynder at røre på sig.

For en god ordens skyld vil jeg lige minde om, at de urimeligt lave tilbudspriser stadig gælder på alle de bøger, der trænger til at flytte fra det lille tætpakkede forlagslokale til en bogreol et sted.
Dertil kommer Lones helt fantastiske kagebog, som vi udgav i maj i år. En bog, vi er meget stolte af. Målet med den var at lave et varigt stykke håndværk, der kan glæde i generationer. Vi ved, at rigtig mange af jer var med til at sikre trykningen via crowdfundingen eller købte bogen umiddelbart efter udgivelsen, men er du endnu ikke en heldig ejer, så er det måske en idé til et gaveønske eller en gave til én, du holder af. Hvem ved, måske kaster den gerning en kage eller to af sig på sigt.

Udover kapitlet med julekager er der 8 kapitler mere – kager med gærdej, kager med frugt, bær og grøntsager, små kager og småkager, chokoladekager, æblekager, lagkager og andre kager samt et kapitel med nyttige ekstraopskrifter. Med andre ord – alt, hvad du har brug for i en verden af hjemmebag. Der er tale om anvendelse af tilgængelige ingredienser og opskrifter også uøvede kagebagere kan gå i gang med. Store børn vil kunne lave de fleste af bogens kager om ikke andet med hyggelig hjælp fra et familiemedlem, en nabo eller et andet velvilligt indstillet menneske.

Vi havde håbet på et stort julesalg af bogen til årets julemarked, men i forbindelse med den stigende smitte i samfundet, så vi ikke anden udvej end at aflyse endnu engang. I stedet kan bøgerne bestilles i vores webbutik, signerede selvfølgelig, både med levering hjemme, til pakkeudleveringssted eller til afhentning her på gården. Du finder dem her:

www.detflydendeforlag.dk

Som et lille plaster på julemarked-såret holder vi åbent i vineriet for salg, naturligvis med ”smag før du køber” af gårdens vine, øl og alkohol lørdag og søndag d. 11. og 12. december samt d. 18. og 19. december alle fire dage kl. 11-15 på Brandbygegaard, Alrøvej 77, Odder. Der kan du også finde bøgerne fra forlaget. Udover vores egne produkter er der som noget helt nyt her på gården mulighed for at handle hos Hanne. Hanne er svigerinden, der med min storebror Michael, flytter i det nye hus, vi bygger.
Hanne har hjemtaget skøn italiensk fajance, som hun sælger sammen med nøje udvalgt genbrugsservice plus det løse. Vi glæder os til at se jer til lidt handel og hygge.  

Søren Sørøver 

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.