Vi aflyser årets julemarked

Flere spørger til årets julemarked på gården og Søren Sørøver og jeg har efter nogen tids overvejelser og iagttagelser af smitteudviklingen i samfundet besluttet at aflyse julemarkedet igen i år. Intet tyder på, at det er en rigtig god idé at bringe mange mennesker sammen indendørs de kommende måneder. For vores vedkommende er det nu, beslutningen skal tages, fordi der fremadrettet ligger mange timers forberedelser til begivenheden.

Det er altid en prioritering, hvad tiden skal bruges til – der er ikke et overskud at tage af. I hvert fald skal den ikke tages fra fisketure og skrivero. Prioriteringen er velovervejet og tydelig. Stress forsøger vi at navigere udenom blandt andet ved at sørge for tilstrækkeligt med dage omkring de større indsatsområder, uanset om det er projekter i forhold til gårdens bedste eller udefrakommende gæster. Når vi inviterer til noget, gør vi os megen umage og lægger en masse energi i både udvikling og afvikling. Der er meget andet, vi hellere vil, end gøre noget forgæves og julemarkedet hænger og flagrer i en tynd opadgående kurve. Derfor træffes en bestemmelse nu.

Vi vil stadig gerne se dig på gården og ønske dig god jul. Det bliver blot i et langt mindre format. Vi påtænker at lave julestue i forbindelse med adventsdagene – den slags kan vi stable på benene uden de store armbevægelser og derfor se tiden an. Hvis julestuetanken kan gennemføres, skriver vi på et senere tidspunkt og giver en melding om tid, sted og form.

Jul bliver det under alle omstændigheder
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.