København ud og hjem

I går fejrede Modersmål-Selskabet udgivelsen af antologien “Stilhed før storm” med en middag for dommere og bogens bidragydere. Det foregik ved Kastrup Strand og blev en oplivende eftermiddag i rart selskab. Samt en påmindelse om, at det er vigtigt at få ny luft gennem tankerne – noget der ikke altid er lige nemt at efterleve, når man opholder sig langt ude på landet og helst burde gøre noget på gården. Nedlukningerne har også på én eller anden måde forstærket fornemmelsen af, at det er nemmere at blive hjemme. Så for nogle uger siden sagde jeg ja tak til invitationen, købte togbilletter og fortrød nogle gange frem til afgangen. Pjat, tænker du måske, og så har du sikkert ret.

Det var i hvert fald godt og berigende at møde andre mennesker med begejstring for ord og for at skrive og jeg er inderligt taknemmelig for at have fået en novelle med i bogen – det giver mod på at skrive mere.
Nu er det efterår, høsten af druer og æbler er fortsat i gang, men lugearbejdet er aftagende og der bliver tid til at bruge blyant. Vi går ind i sæsonen for slatne armmuskler.

Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.