Modersmål-Selskabets bog “Stilhed før storm”

I går blev det blege lys mod nord kortvarigt brudt af en skygge bag hoveddørens matterede glas. Jeg tænkte, at det var Søren Sørøver, som i et oprydningsmoment havde sat ting hen på trappen, men senere på dagen viste det sig at være en leveret pakke – forfattereksemplarer af Modersmål-Selskabets nye bog “Stilhed før storm”.
Måske husker du, at det lykkedes mig at skrive en novelle, der blev udvalgt, sammen med 11 andre bidrag, af en kvalificeret dommerkomité bestående af af Lars Bukdahl, cand.phil. i litteraturvidenskab, litteraturkritiker, digter og fhv. underviser på Forfatterskolen, Andreas Ullum, cand.mag. i litteraturvidenskab og leder af linjefaget Litteratur & Horisont på Rødding Højskole, samt hhv. nuværende og tidligere bestyrelsesmedlemmer i Modersmål-Selskabet Shëkufe Tadayoni Heiberg og Carl Jørgen Nielsen.

Nu ligger bogen i efterårets læsestak på skrivebordet. Jeg er spændt på at læse de øvrige historier og mærke, hvad de gør i mig. Min egen fortælling springer jeg over – den har gjort det, den skulle, mens jeg skrev den. Og opmuntrende meget mere bagefter.

Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.