Nominering til årets spisested i Odder 2021

Midt i månedens opgørelse af alkoholafgift og øvrig indberetning bankede det i dag på døren. Udenfor stod to venlige repræsentanter for Odder Avis med et trofæ til overrækkelse – et håndgribeligt bevis på en nominering.
Over 100 forretningsdrivende er blevet indstillet til de fem priser, som skal sætte fokus på det gode i området – på alle mulighederne. Sidenhen har en jury udpeget finalisterne og vi er med i kategorien Bedste spisested. Det er uventet og en stor ære, at nogen har indstillet os. Endnu mere uventet er det, at vi er nomineret.

De to andre i den fornemme kategori er Vecchio Convento og Alrø Købmandsgård. Begge steder er drevet af dedikerede mennesker, som lægger al deres tid og energi i at give gæster unikke spiseoplevelser. Hvor Søren Sørøver og jeg kun har en kortvarig popup-sommerrestaurant her på gården, så er de øvrige to i kategorien af en helt anden kaliber – den vedvarende. Vedholdende. Restaurationsbranchen er et benhårdt erhverv at arbejde i, og vi nærer stor respekt for dem, der tager den lange tørn. Stem på dem!
Vi lever højt og flot på nomineringen – den glæder os inderligt tak.

Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.