Besøg af National Geographic

Engang i sommer var vi ikke hjemme. Det i sig selv lyder underligt, for i det store og hele husker vi månederne som værende på gården, men en gang i sommer kom en journalist fra National Geographic forbi og måtte nøjes med at kigge på vejboden, fordi ingen var hjemme. Måske var vi henne i Gylling Dagligbrugs, sommerens mest eksotiske oplevelse. Det var fint.

Besøget i området fandt sted på foranledning af turistsamarbejdet Kystlandet, men vi var bare genstand for et impulsivt besøg. Journalisten blev begejstret for vejboden, eller måske for den tillidsbaserede selvbetjeningsmodel. Derfor kom endnu et besøg i stand, en svensk fotograf, Lola, var her i går for at tage billeder til journalistens artikler.

Den dygtige fotograf rejser meget og har set store dele af verden. Under arbejdet her sagde Lola, at hun kunne mærke, at dette er et helt særligt sted. Et sted hun var glad for at være.

Det var nok.
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.