Sæsonens sidste besøg

I dag afholdes sommersæsonens sidste arrangement på gården. Vi er tidligt oppe for at bage brød til formiddagskaffen og lave frokostretter samt kage til senere. Det er foreningen Praktisk Økologi, der har inviteret de frivillige hjælpere i diverse sammenhænge til en hyggelig lørdag med samvær, vegetarisk mad, foredrag/rundvisning forbi køkkenhaver, vinmarker, æbleplantage, dyr, skov, sø m.m. En fortælling om det, der er, samt de evindelige tilpasninger og tanker bag. Deltagerne kommer fra nær og fjern og vi glæder os til at byde dem velkommen lige her.

Hvis du er interesseret i jord, planter, dyr, insekter, natur – i livsgrundlaget nær dig – kan jeg varmt anbefale et besøg på foreningens side og eventuelt et medlemskab. Der er megen nyttig viden at hente uanset størrelsen på altankassen, og medlemsbladet, som kommer hver 2. måned, er læsværdigt, interessant, kompetent skrevet og fyldt med brugbar viden.

Og nu skal der bages
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.