Sidste opvask

I nat blev sommerens sidste sommeropvask i sommerrestauranten taget. Det har været 3 forrygende uger med noget så sjældent som faste arbejdsrutiner på gården. Det har også været forfra hver dag, fordi grøntsager, urter, kartofler m.m. er høstet til samme aftens gæster – de mest aromatiske urter er høstet få minutter inden, den tilhørende ret blev båret ind.
– Skal vi så have rester fra de andre, spurgte én af årets sidste gæster lidt bekymret ved tanken om at have valgt en dag henimod slutningen. Men nej, der er ingen rester i sommerrestauranten, alt er friskhøstet og hver dag laves alle retter. Sådan er konceptet.

Alle 450 pladser henover ugerne var udsolgte, inden vi gik i gang og den opbakning var både rørende og en stærk drivkraft i køkkenet. Vi er inderligt taknemmelige over al velviljen til at komme langt ud på landet for at besøge gården og spise vores mad. Hver eneste aften har gæsternes postnumre afspejlet en landsdækkende interesse og hver eneste aften har været noget særligt for os. Tak til alle, der kom hertil og var med til at skabe en hjertevarmende stemning. Nærværet betyder alverden.

Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.