Vanding

Dette område er stadig en tør del af verden – ikke så meget som svag himmelsk inkontinens har ramt her. I begyndelsen af ugen vandede vi det mest nødvendige, grøntsagerne, og forhåbentlig er det nok med den ene gang, hvis vejrmeldingens regn mandag bliver til virkelighed.

Ellers kommer vi mest i køkkenhaven for at høste til aftenens servering for gæsterne i sommerrestauranten. Tid til at luge er der ikke, men om et par dage kan jeg gå i gang med at indhente det forsømte udendørs. Hakke mellem rækkerne, tage løg op og så nye frø til ny mad.

Det er også værd at glæde sig til
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.