Sensommerjazz med Cæcilie Norby


Det er næsten med barnefryd og eufori, at vi kan præsentere jer for endnu en helt fantastisk jazzoplevelse på gården. Vi har i samarbejde med Jazz Concerts været så heldige at få del i Slots- og Kulturstyrelsens genåbningspakke og kan derfor præsentere en af de største stemmer i skandinavisk jazz, når Cæcilie Norby gæster gården d. 13. august og til den helt særlige billetpris af kun 250,- kr.
Cæcilie Norby vil denne aften på smukkeste vis folde en påfuglefarvet vifte ud af summergrooves og fjerlette ballader – bakket op af en råswingende trio. Cæcilie Norby har haft en imponerende karriere, som kun få herhjemme har formået at gøre hende efter. Hun har bevæget sig indenfor sit eget musikalske univers med referencer fra pop, klassisk over rock til jazz – altid fremført med en integritet, som er unik.

Cæcilie slog for alvor i gennem i det prisbelønnede orkester Frontline, blev fast inventar i en enhver pladesamling med pop/rock-gruppen OneTwo. Efterfølgende har hun som solist opnået stor international anerkendelse. Hun var den første skandinaviske artist, der blev signet i New York til det prestigefyldte pladeselskab Blue Note Records. I dag hun hører hun til på Europas førende label ACT Music, hvor seneste udgivelse er “Portraying” albummet fra november i 2019.

Gaffa kvitterede med 6 stjerner i 2018: “Hendes tekniske formåen og ægte indlevelse i alle numre gjorde udslaget. Hun fremmanede så at sige sine historier, så man forstod hver en følelse, de rummede.”
Glæd dig til en musikalsk rejse med facetternes vokaldronning.

LINEUP:

Cæcilie Norby-vokal
Martin Schack-piano
Kristor Brødsgaard-bas
Kristian Leth-trommer

Som altid bliver der mulighed for at spise inden koncerten og da det er det tidspunkt på året, hvor køkkenhaven er allermest spændende, så serverer vi alletiders vegetarbuffet, hvor vi virkelig giver dig mulighed for at smage diversiteten i det grønne køkken. Det bliver et farveorgie og en rejse i teksturer, smage og dufte. Buffeten koster 250,- og der vil i baren være alle gårdens herligheder i glas og flaske.

Der er middag kl. 18.00 og koncerten begynder kl. 20.00. Find billetterne på Yourticket/Odderbillettten
https://www.odderbilletten.dk/arrangementer/10061/sensommerjazz-med-caecilie-norby/
Vi glæder os til at se jer!

Lone & Søren

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.