Kort nyt inden jeg går i kartoffelrækkerne

I dag får du lige en kort opdatering fra den travle restaurationsfront. Der er ikke meget tid til tant og fjas, men at skrive til dig hører til i den nødvendige afdeling.

Det er 5. dag i vores sommerrestaurant Stedbunden og ligesom med de foregående 4 er mønsteret at arbejde på høst af råvarer og tilberedning af mad, fra vi står op, til sidste ret er serveret omkring kl. 22-22.30. Derefter er der oprydning, opvask og klargøring til næste dag, sengetid omtrent kl. 01, søvn og opstandelse til høst, tilberedning osv.

Det lyder muligvis ensformigt, men er det langt fra. Hver dag dukker nye mennesker op og bidrager til en hjertevarmende stemning omkring os. Gæsterne kommer fra alle områder af Danmark, og i sig selv er det rørende med så stor en opbakning og vilje til at bevæge sig til en gård langt ude på landet.

Det bevæger os
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.