Agurketid

Der er ikke rigtig noget guddommeligt i at dyrke grøntsager. Det meste af tiden er det ned på knæ og finde ud af, hvad der sker. Fjerne nærgående konkurrenter, fodre regnorme og andre mikroorganismer omkring rødderne, vente på regn eller spæde til med vandkanden.
Når alt det er gjort, kan man bare håbe på det bedste, lære af det værste og fejre når det går rigtig godt.

Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.