Salat, haglvejr og bogpakker

Når nu det er sådan, at ombygningen af køkkenet gik i stå på grund af forlags- og forårsarbejde, så er der også noget godt ved det – et stort ryddet rum til løbende opmagasinering af færdige bogpakker.

I den forgangne uge har vi sat stærkt ind på at få skrevet en lille hilsen i hver af de omtrent 700 bestilte bøger, ordne adresselister, pakke og gøre klar til afsendelse. Almindeligvis køres forlagets varer hen til vores lokale Dagligbrugs i Gylling, hvorfra GLS bringer dem videre til modtagerne. Vi har vurderet, at den store samling bogpakker til støtterne af crowdfundingen ville blokere adgangen til lager og kontorområdet, og selvom den altid hjælpsomme brugsuddeler Nils har sagt, at vi bare skal komme med pakkerne alligevel, så bliver de i stedet hentet her på gården af distributionsfirmaet.

Der er bund i ordrebeholdningen, alt er eksekveret og jeg er gået i gang med at plante salat i køkkenhaven. Men hvis du finder ud af, at du vil forære en kagebog til et menneske i din nærhed, så går jeg ind og skriver en hilsen i den, pakker og afsender.

Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.