Første bestillinger er afsendt

Vi havde overset, at fredag er en helligdag, og fik lidt travlt da det stod klart, at torsdag var sidste chance for at pakke og sende bøger, hvis de skulle være fremme ved modtagerne på udgivelsesdagen mandag d. 3. maj.

Så i går gik dagen i forlagslokalet og de mange bestillinger i vores lille webbutik er nu afsendt. Alle køb gennem Coop Crowdfunding afventer, at vi modtager adresselisterne, og derefter skal vi nok rubbe neglene og få dem ekspederet også.

Køkkenombygningen er, ikke helt uventet, strandet på grund af forårsarbejde og forlagsarbejde, men det store tomme rum har, helt uventet, vist sig at være et tiltrængt lagerlokale for bogkasser og pakkede forsendelser i gevaldige mængder. Og køkken bliver der nok tid til før eller siden.

Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.