Klargøring til ny skov

I går blev området nord for Sørens sø klargjort. Der skal være skov, og den kommer til at forbinde den forholdsvis nyplantede Grundtvigs skov, (som fik de første træer i forbindelse med en fornem kulturpris, jeg modtog i 2015 – Den Gyldne Grundtvig) og gårdens gamle stykke fredskov mod øst.

Måske husker du, at vi lejede en bulldozer i efteråret og al råjorden samt bakkerne med muld fra udgravningen af søen blev trukket ud i landskabet. Det hele var imidlertid stadig noget knoldet og ufremkommeligt, men nu har Søren Sørøver rettet jorden af, så den bliver farbar. Tirsdag kommer 600 småtræer, og så skal jeg i gang med spaden – det er noget nemmere at kunne få trillebøren med træbundter, planterør m.m. rundt på den måde end i armene. Også trillebøren.

I går afsluttede vi dagens arbejde med at fordele et par kilo frø af forskellige blomstrende planter til gavn for insektlivet og dermed også for menneskelivet, mens jorden stadig er åben og modtagelig.

Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.