Matchprint og blåkopi af kagebogen

De seneste dage har vi vedblivende fokuseret på, at vi var færdige med såvel den grafiske opsætning, omslag samt øvrig stillingtagen til diverse detaljer på den kommende kagebog – kun afbrudt af yderligere timer med opsætning og stillingtagen til diverse. Men vi ved fra tidligere udgivelser, at før eller siden stemmer fornemmelsen af færdigt arbejde overens med virkeligheden, og der er kun én vej derhen.

I går eftermiddag flyttede det hele sig et gevaldigt skridt videre – vi var ude på trykkeriet Narayana Press for at hente matchprint af fotos samt grafik og blåkopi af bogsiderne. Det lykkedes efter en travl formiddag med omslaget, og nu resterer endnu en grundig gennemlæsning af al tekst og kontrol af sidernes udseende. Hver eneste opslag skal gerne være til fornøjelse, og Søren Sørøver har gjort sig megen umage med pynten.

Hver gang, jeg genlæser min tekst, bliver jeg en smule træt af genkendeligheden. Overraskelserne og det underholdende udebliver, men forhåbentlig vil ordene virke anderledes på nytilkomne læsere. Og ellers er der jo alle kageopskrifterne at fornøje sig med. Nu går 1½ dag mere med gennemlæsning og derefter kan jeg lægge mig på knæ og udplante salat i drivhuset uden at forsømme noget.

Tror jeg.
Lone

P.S. Nu er kagebogen sat i forsalg i vores lille webbutik – du finder den her: https://brandbygegaard.dk/shop/8-det-flydende-forlag/42-lone-landmands-kager-forudbestilling-udgives-3-maj/

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.