Næstsidste korrektur på kagebogen

Nu er det udprintede manuskript til kagebogen kommet retur fra de øvrige tre korrekturlæsere, og jeg har taget sidste omgang.
I dag har Søren Sørøver og jeg siddet og indført rettelserne i programmet, som rummer den grafiske opsætning. Der mangler lige et par timers arbejde mere, og derefter kan den færdige fil pakkes og sendes til Narayana Press.
Ude på trykkeriet laver de en blåkopi, der kommer med bud, og den gennemgås grundigt – igen – som absolut sidste korrektur inden trykstart. Jeg når at blive lidt træt af at genlæse mine egne ord så mange gange, men det er vigtigt for fremtidig læseglæde blandt bogejerne. Og det går fremad. Hele tiden fremad.

Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.