Tid til korrekturlæsning

Så langt, så godt. Efter aftener med fifleri for at få de sidste dekorationer af siderne på plads, kunne vi endelig afslutte arbejdet med opsætning af kagebogen i går.

Næste punkt på programmet er korrekturlæsning, først af 3 dygtige læsere uden for huset og dernæst tager jeg den selv. Igen. Man ser noget forskelligt og det betyder alverden med forskellige øjne.
Der er lavet et simpelt udprint i sort, og alle sider, hvor der er fotos men ingen tekst, er undladt for at spare på blækket. Så det er en mangelfuld udgave, korrekturlæserne får udleveret, men til gengæld er den på papir og ikke skærm. Det betyder også alverden at sidde roligt og kunne bladre frem og tilbage, uden den evindeligt småsummende fornemmelse af elektronik, som minder om tempo.

Der kan både være stavefejl og fejl i opskrifterne, hvor en ingrediens ikke er med i beskrivelsen, og der kan være opstået fejl i opsætningen af teksten, så afsluttende bogstaver i sætningerne er faldet b

Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.