Sommerkollektion

Jeg har fundet min mormors gamle syskrin frem og støvet det af. I genbrugsforretninger er der masser af smukt stof i korte og lange baner. Nu er jeg i gang med at sy indkøbsposer til den kommende sæson i vejboden, så de besøgende kan bære flere varer.

Af større stykker stof syr jeg årets hit i haven og i køkkenet – dagligdagsforklædet. Det er en Pippimodel, som går til alt, og one size fits nobody. Efter nogle tilpasninger i mønstertegningen er første forklæde på vej.

Spisestuen ud mod gårdspladsen er fyldt med gulvbrædder, værktøj, malerbøtter og andet fra køkkenombygningen, men jeg har ryddet spisebordet og indrettet en systue, så klippebord, sygrej og knappenåle er fremme og klar, når der ikke lige er andet at lave. Sådan kan det sagtens fungere – bare at sy lidt hist og pist, og hvis ikke man skulle gøre det, når tid er, så ved jeg ikke hvornår.

Agnes Jensen, Korsbæk

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.