Tusind tak!

Det er ikke uden at ryste en smule på hænderne, at man lancerer en crowdfunding-kampagne. Vi var noget plagede af usikkerhed. Hvordan bliver projektet modtaget, er der nok, der vil støtte op og alt det der. Sidste gang vi lavede en kampagne for bogen ”Hærværk – en håndbog”, nåede vi målet på en weekend, og det efterlader jo også en vis præstationsangst. Der gik dog ikke ret lang tid i går, før roen indfandt sig, efterhånden som pengene kom ind, og efter kun 6½ time var målet nået!!!

Jeg kan love jer for, at vi var glade og lettede i aftes, men mest af alt sad vi med en stor, stor taknemmelighed. Al den tiltro, alle I mennesker, der synes, at det, vi gør, er så meget værd, at I vil støtte op på den måde. Det er faktisk ikke så lidt rørende.

Det hele gik så stærkt i går, at muligheden for at købe bare en enkelt signeret bog gik i udsolgt-status. Det er selvfølgelig fjollet, da oplaget forventes at være på 2000 bøger, men vi havde ikke drømt om, at de 100 bøger, vi havde udbudt, gik så hurtigt, og så måtte vi lige vente til de gode folk fra Coop Crowdfunding mødte ind, så de kunne rette antallet op. Nu er der igen bøger på hylden: https://crowdfunding.coop.dk/project/1175/description

I skal endelig ikke holde jer tilbage, bare fordi vi har nået målet. Det betyder uendelig meget for os og vores lille økonomi, at vi på den måde har forhåndstilkendegivelser på det, vi laver. Så stort et oplag suger hårdt i kassekreditten, og når I bestiller, giver det både en sikkerhed for noget af udgiften, men det giver også os en klippefast tro på, at vi gør det rigtige, og det giver både inspiration og ambitioner. Det er faktisk sådan noget, gode bøger er lavet af.

Endnu en gang tusind tak for støtten også til bogen.

Lone & Søren

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.