Øverste del af køkkenvitrinen er færdig

For et par dage siden blev den nybyggede køkkenvitrine frigjort til indflytning. Eller til delvis indflytning, for de øverste skabe er færdige, mens der endnu mangler lidt arbejde og låger på underskabet. Den øverste afdeling var vigtigst at se resultatet af, for der sker mest i synsfeltet. Og du godeste, hvor der sker noget.

Med fryd blev arvestykker, gammelt porcelæn og stel fundet frem fra de støvede gemmer, vasket af og sat ind. Det er ting, som ikke har haft en tilgængelig plads i årevis, og nu bliver de mindeværdige brugsgenstande pludselig brugbare. Også til daglig, hvor der er al grund til at glædes.

Det blev besluttet at beholde vindueshasperne som lågegreb, og til de nederste låger af træ henter vi nogle porcelænsklokker ude fra fårenes indhegning og skruer dem på. Fårene render alligevel ind og ud i den nye vinmark, som det passer dem.

Og nu skal der males videre
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.