Mere lys

Med den dybe kulde er der kommet flere fugle til foderbrættet. Det står lige udenfor vinduet, og hver gang en ny fugl lander, afledes opmærksomheden fra et bilag eller to. Trafikken er tæt.

Der er fasan, solsort, gråspurv, skovspurv, lille flagspætte, musvit, blåmejse, sumpmejse, dompap, bogfinke, kernebider, grønirsk, stær, sjagger, due, rødhals, husskade, rørskade (skjult), gærdesmutte – det er vist det, indtil videre.

De er alle noget oppustede, men hvem er ikke det for øjeblikket.

Kagebagningen er intensiveret for at få taget flest mulige fotos i det fine lys. Himlen er så blå, at september må være misundelig. Nætterne er knitrende sorte. Der skal hakkes is i dyrenes vandtrug, fodres ekstra, hentes mere brænde ind og udvises mere omsorg i de her tider.

Dagen er tiltaget med omtrent 2½ time!
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.