Videre til køkkenombygning

Arbejdet med at lave alletiders kagebog er løbet ind i den udfordring, at vi har afsluttet istandsættelsen af arbejdsværelse (og det er jo meget godt), så det er blevet klar til at fungere som dagligstue, når køkkenet skal ombygges. Og det er jo meget godt, at køkkenet skal ombygges, men det skal være nu, mens vinteren hersker over plantevækster og vandniveauer og nedlukningen over erhvervsaktiviteterne. Derfor er enden på istandsættelsen af arbejdsværelset lig med begyndelsen på køkkenombygningen.

Det er besluttet at renovere i delelementer, ét område ad gangen og videre rundt – for øjeblikket er ingredienser stadig i køkkenet, mens redskaber er i et andet rum. Midlertidigt. Ovnen virker nogle gange. Det er jo meget godt alligevel, for en kage er, når alt kommer til alt, blot en kage, mens et rum er det, man lever i.

Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.