Hærværks bog er nu færdig

I morges kom en fragtmand med Det flydende Forlags nye udgivelse “Hærværk – en håndbog” – frisk fra bogbinderen.

Først blev bogens sider samt omslag trykt i offset-maskinerne på Narayana Press. Det fandt sted på store papirark, som blev stablet på paller i god orden. Dernæst blev de sendt til bogbinderen, hvor arkene blev skåret op, lagt i rigtig rækkefølge, samlet i bundter og indbundet.

Nu er bøgerne ankommet til gården på 3 paller. Rune har lige været her og pakket bilen fuld af de bøger, som skal udgå fra Restaurant Hærværk. Søren Sørøver og jeg har båret resten af bogkasserne ind i stuehuset, hvorfra vi den kommende uges tid begynder at pakke og afsende bøger, både til crowdfundingens bidragydere og senere bogkøbere.

Det er blevet en klassisk smuk bog i hardback og med blankt smudsomslag, som tager de mest markante stænk fra køkkenet. Det er der, bogen bør opholde sig – den er sprængfyldt med tilgængelige opskrifter på en masse lækker mad, du selv kan lave.

Nu smøger vi ærmerne op og strammer halstørklædet for at holde varmen i forlagslokalet. Der skal pakkes bøger, og måske skal du have én med? I givet fald findes den her:

https://brandbygegaard.dk/shop/8-det-flydende-forlag/36-haervaerk—en-haandbog-forudbestilling-/?fbclid=IwAR0tQxcrl6I-8CnZK_Kj9VQczcHUYNV7McXOiAYN0wVUH5NlwYuWbSOx1Cs

Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.