Trykstart på “Hærværk – en håndbog”

I morges var vi lidt hjemmefra. Det sker ikke ofte for tiden, bortset fra turene til den lokale Brugs for at proviantere. Men i morges var vi på rejse – 7,6 kilometer fra gården, ude på Gyllingnæs, hvor det fremragende trykkeri Narayana Press ligger.

Det var vores lille forlags kommende udgivelse “Hærværk – en håndbog”, som havde trykstart, og egentlig skulle ejeren og hovedforfatteren Rune have trykket på offset-maskinens startknap, men Rune blev forhindret, så Søren Sørøver og jeg igangsatte henholdsvis papirfarvning af indholdssider og omslag.

Den slags gør man gerne, intet problem.

Du kan se de første ark komme igennem det mageløse apparat her:

Bogen udkommer d. 25. november efter planen og det lovede
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.