Blåkopi og 6 hjerter

I går kom et bud med en gevaldig pakke fra trykkeriet. Der var store matchprint af alle fotos til den kommende kogebog fra Restaurant Hærværk, der var prøvetryk af illustrationerne og så var der en blåkopi – altså det første udprint af hele bogen, og sidste chance for at rette fejl, inden den store offsetmaskine sættes i gang.

Fotosamlingen kunne vi hurtigt gennemgå, der skal laves nogle småjusteringer og ellers er alt godt. Blåkopien derimod kommer til at tage weekenden ud, for den skal nærlæses langsomt og grundigt.

I går skete der andre betydningsfulde ting – der kom en begejstret madanmeldelse af Hærværk i Politiken. 6 hjerter gav Lærke Kløvedal oplevelsen ved at spise på restauranten, og det er kun sket tre gange før i hendes anmelderhistorie. Her kan du læse nogle citater fra avisen:

“Og det stod lysende klart, at Hærværk ikke var skabt på floskuløse luftkasteller, men på kompromisløshed, dygtighed og grøn jernvilje.”
“Hvor du nogle steder finder djævlen i detaljen, finder du på Hærværk hans modstykke i råvarerne og i tilberedningerne.”
“En flok gastronomiske klimakrigere, der hver eneste dag kæmper for alt, hvad de har kært. Stærke i troen, men aldeles udogmatiske i eksekveringen.”
“Jeg gik fra Hærværk med en følelse af, at alt gik op.”

Selve artiklen findes her:
https://politiken.dk/ibyen/anmeldelser/Restaurantanmeldelser/art7974424/Politikens-madanmelder-giver-sj%C3%A6ldne-6-hjerter?shareToken=z2bRumAAVOsA&fbclid=IwAR3-Hn4TyAfnDStniCp5vACDkeWegKT0J_P2_uhMkY52YyP9mDRyd-iiQRI

Vi er så glade på Rune og holdets vegne. Det er en vanskelig tid og opmuntringen har stor betydning.

Lone

P.S. Bogen kan forudbestilles her:
https://brandbygegaard.dk/shop/8-det-flydende-forlag/36-haervaerk—en-haandbog-forudbestilling-/?fbclid=IwAR0tQxcrl6I-8CnZK_Kj9VQczcHUYNV7McXOiAYN0wVUH5NlwYuWbSOx1Cs

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.