Høsten af Belle de Boskoop er klaret

For kort tid siden trak solens sidste stråler mørket frem. Høsten af Ingrid Marie æbler blev indstillet, og strengt taget var det også overarbejde, for planen var kun at nå alle Belle de Boskoop træerne i dag. Søren Sørøver går endnu derude for at finde grøntsager til aftensmaden, jeg er trukket ind til et krus varm kaffe og en beretning til dig.

Sidstnævnte er nærmest i de første 3 linjer, men kaffen kan jeg godt gøre mere ved.

Langt det meste af dagen er – på trods af det fine vejr – gået med indendørs arbejde på de sidste detaljer i den grafiske opsætning af Hærværks bog. Indholdsfortegnelse, sidehenvisninger og andre småting, som er mere tidkrævende end forventet. Altid. Bortset fra et par hængepartifotos er den digitale bog færdig og sendt til godkendelse hos folkene på Hærværk. Derudover forestår korrekturlæsning hos forskellige kvalificerede mennesker og om 12 dage er der afleveringsfrist på trykkeriet.

Men allerede nu kan lettelsen over den snarlige projektafslutning mærkes
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.