“Er håbet stadig grønt” – DR P1, radio her fra gården

En gang i tidernes morgen – det var vist i forsommeren – fik vi besøg af Alberte fra DR P1 i anledning af en udsendelsesrække om håb for fremtiden.

Programmet hedder “Er håbet stadig grønt?”, og nedenstående er DRs baggrundstekst:
Det var med temmelig stor bekymring, at Alberte Clement Meldal modtog beskeden om, at netop hun skulle lave en serie om menneskets forhold til naturen. For hun har for længst mistet troen på, at mennesket overlever de naturforandringer, som det har sat i gang. Naturen kommer til at grille eller oversvømme os. Den kommer til at udslette os. Totalt. Det er det, hun frygter. Så hvor findes der håb? Jo, Alberte har ringet til en ven. Det er bioetiker Mickey Gjerris. I 8 episoder undersøger de sammen, hvordan man gennem forundring og ansvarlighed over for naturen kan skabe en ny fortælling om et liv, som kan føles meningsfuldt og godt midt i angsten for fremtiden.

Vi har ikke selv hørt udsendelsen, den er netop frigivet, men det skal ikke forhindre dig i at gøre det – du får linket her:

https://www.dr.dk/radio/p1/er-habet-stadig-groent/er-habet-stadig-groent-4-8?fbclid=iwar29tst_mc3yrpnocx8dqnspbch4uo1vpa1unpbojs6xvs6xw6q9sxefhew

Rigtig god lørdag
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.