ØKO-KOK 2020 – kort video fra dagen

For et par uger siden blev den bemærkelsesværdige begivenhed ØKO-KOK 2020 afholdt her på gården. Som følge af den nye tid fandt arrangementet sted uden at være åbent for offentligheden – maks. 50 mennesker gik det på.

Arrangøren, Økologisk Landsforening, stod for filmoptagelser dagen igennem, og her får du den lille sammenklippede video til stor fornøjelse.

Udover solide budskaber om råvarer dyrket uden brug af sprøjtegifte m.m., er klippet en lejlighed til at se gården fra oven.

Det er også nyt for os
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.