“Hærværk – en håndbog” – nu i forsalg

Siden de større udadvendte arrangementer klingede af i midten af august, har én opgave haft gennemgående prioritet; viklet ind og ud af dagligt arbejde, kurser og øvrige aftaler – Hærværks bog.

De 5 mennesker på restauranten skrev og sendte opskrifter til os i løbet af sommeren. Et flyvebladsystem med tanker om ordentlige råvarer, barndomsminder om mad, noter og færdige retter, der skal ordnes og gennemskrives til et færdigt manuskript.
Det er ordene fra passionerede og engagerede mennesker, og den energi skal bevares, samtidig med at det hele skal snøres sammen til en grydesteg.

Efterhånden som jeg får kapitler færdige, sender jeg dem langs bordet til Søren Sørøver. Han laver den grafiske opsætning, og sammen vurderer vi afstande, farvesammensætninger, bogstaver og æstetisk udtryk på siderne.

Vi har en afleveringsaftale med Narayana Press, som laver forbilledligt boghåndværk. Derfor er der ikke ubegrænset tid til rådighed, men en deadline om knap 4 uger.

Da det begynder at ligne noget brugbart, har vi oprettet bogen i forsalg i vores lille webbutik. Mange har allerede forudbestilt “Hærværk – en håndbog” via Coop Crowdfunding, men hvis du ikke nåede det der, er det muligt her:

https://brandbygegaard.dk/shop/8-det-flydende-forlag/36-haervaerk—en-haandbog-forudbestilling-/

Desuden kommer bogen til at ligge på disken på Restaurant Hærværk, når den udkommer d. 25. november, så du kan købe den direkte fra kilden.

Siden midten af august har det været en del af den daglige bevidsthed, at jeg forsømmer noget, når jeg ikke arbejder på bogen. Nu er manuskriptet omtrent halvvejs, og derfra går det hurtigt.

Det ved enhver
Lone

Om Lone Landmand

Er landmand, vinmager, cider- og ølbrygger, dyrker maden og er én der skriver. Nu. Har været videnskabelig forskningsassistent, fodermester, underviser i levnedsmiddeltoksikologi, mikrobiologi og statistik, barn - for længe siden, griseavler, opfinder af veterinærudstyr, underviser i madlavning med mange grøntsager - og kager plus det løse. Forfatter - til "Hønsefødder & gulerødder" - en madbog der kammer helt under, til feel bad-romanen "Under landet" - læs den hvis du tør, samt til den debatskabende bog "Mad vs. Fødevarer", som nok er den mest skræmmende...
Dette indlæg blev udgivet i Hverdagen. Bogmærk permalinket.